Fontovi Fontovi za Preuzimanje Besplatni fontovi
Preuzimanje
Pismo i Fontove
Pismo i Fontove
Preuzimanje

Babylon 5 Fontovi

Fontovi 0 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Babylon 5

Babylon 5 Fontovi

ТВ серије Бабилон 5, која је била култна серија створио Ј. Мицхаел Страцзински. Ова серија се кандидовао за пет година, све до 1998. Онда су створили нову сезону под називом крсташки, који је трајао само годину дана са 13 епизода. Прича говори о томе како је свемирска станица је направљена да буде неутрална место за трговину и политике у свемиру. У универзуму са велике, моћне ванземаљске расе људи граде свемирску станицу да буде место сусрета и разговора, да траже мир и без рата између сила.

Ова чувена телевизијска серија научна фантастика је прича о великим силама универзума, људи, с једне стране, са Земље као престоница царства и онда Кентаури, Минбари, Нарна, Ворлон, Дрази и сенке између осталих. Они користе свемирске станице као тачка размене, као и свака култура има другачији језик и овде имамо различита слова алфабета нудимо све те језике. Свака раса има свој алфабет који не личи на латинично писмо су странац или ванземаљац писма. Opis : Babylon 5 fontovi za preuzimanje. Slova i fontove za Word, Windows i MSN Messenger. Web dizajn i web dizajnere. Babylon 5 fontove za kompjuter, tipografski fonta porodice u fontovi.gifmania.rs. Besplatno TTF fontovi za dizajnere. Писма расе Бабилон 5, за сваки ванземаљска раса има своју азбуку и језик, са потпуно различитих симбола алфабета, овде је алфабети свих раса који се појављују у телевизијској серији. Главни ликови су Џефри Синклер, Џон Шеридан, Сузан Иванова, Мајкл Гарибалди, Деленн, Лондо Молари, Г'Кар, др Стивен Френклин, Вир Цотто, Ленниер, Талиа зиме и Лита Александар међу осталим ликовима.

Постоји 5 сезоне серије у којој постоји неколико различитих раса ратови, грађански рат између људи, инвазије ванземаљаца и неки од ликова се мењају, али серија навукао од почетка и сматра се култ серија за љубитеље научне фантастике . Ту је и колекција књига, кратких прича и филмова. Ако волите ову серију и приче странаца, препоручујемо вам да преузмете нашу колекцију извора који имају највише радознала и занимљива писма универзум ове телевизијске серије. Ови фајлови су преузети бесплатно и можете их лако инсталирати на Виндовс или Линук рачунара, је у потпуности подржан.
Design
Tipografija Najviše preuzimanje fontove Letter Preuzimanje Najbolji Fontovi Types
Life_Machine Babylon5 Hollow
Besplatni fontovi Tipografija
Anti-Life_Runes Markab
Fontovi za Preuzimanje Fontovi za Preuzimanje
Preuzimanje

Babylon 5 Fontovi za Preuzimanje

<<  <  1  2 
Vorlon
Vorlon Font
14 Preuzimanja. 0
6 in 10
þ Ç ß æ ñ á å
Nedostupan Nedostupan Nedostupan Nedostupan Nedostupan Nedostupan Nedostupan Nedostupan

<<  <  1  2  Fontovi
 
Arhiva slobodno preuzeti Babylon 5 fontovi. Mi pruža najveći i najbolji izbor kvalitetnih desktop i veb datoteke za preuzimanje besplatnih

Copyright ©Gifmania Networks | | Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057

Hvala !